17 Μάιος 2022
17 Μαΐου, 2022 - 24 Μαΐου, 2022

Ο οργανισμός “Change Your Life Now–CYLN” διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Έργο “Break the chains of Stigmatization”, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα ERASMUS+ για τη Νεολαία στη Βασική Δράση 1. Πρόκειται για μια ανταλλαγή νέων η οποία θα λάβει χώρα στα Χανιά της Κρήτης από 17 έως 24 Μαΐου με τη συμμετοχή νέων από την Ελλάδα, Ιταλία, Πολωνία, Λιθουανία, Πορτογαλία και Ρουμανία. Στο πλαίσιο αυτό, ο CYLN αναζητεί 7 νέους ή νέες, 18-28 ετών, στους οποίους θα δοθεί η ευκαιρία να ταξιδέψουν στα Χανιά της Κρήτης, από 17 έως 24 Μαΐου 2022. Οι στόχοι του έργου “Break the chains of Stigmatization”,  είναι να υποστηρίξει νέους ανθρώπους: στην αντιμετώπιση περιπτώσεων στιγματισμού και διαχείριση ομάδων στιγματισμένων νέων ανθρώπων στις κοινότητές τους στην καταπολέμηση του αποκλεισμού και των διακρίσεων σε νέους που έχουν βιώσει κακοποίηση (αλκοόλ, ναρκωτικά κ.λπ.) ή ανήκουν στην LGBTQI κοινότητα στο να βοηθήσουν τις τοπικές τους κοινότητες να μετριάσουν μεροληπτικές συμπεριφορές στο να ευαισθητοποιήσουν κοινωνικές ομάδες σε θέματα αποδοχής της διαφορετικότητας Η κύρια γλώσσα εργασίας θα είναι τα Αγγλικά. Όλα τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής για όλες τις ημέρες καλύπτονται από τον οργανισμό, ενώ οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποίηση συμμετοχής στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Youthpass.

17 Μάιος 2022
17 Μαΐου, 2022 - 24 Μαΐου, 2022

Το Change Your Life Now διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Έργο “ Get in my shoes ” το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα ERASMUS+ για τη Νεολαία στη Βασική Δράση 1. Πρόκειται για μια ανταλλαγή νέων η οποία θα λάβει χώρα στα Χανιά της Κρήτης από 24-31 Μαΐου με τη συμμετοχή νέων 18 – 28 ετών από την Πορτογαλία, τη Λιθουανία, τη Λετονία, την Ιταλία και τη Ρουμανία. Το έργο πραγματεύεται το θέμα του στιγματισμού των νέων εντός των κοινοτήτων τους (ειδικά στην περίοδο της πανδημίας του COVID19) και την ανάγκη να υπάρχει επαρκής εκπαίδευση και σωστή ενημέρωση από πλευράς των δεύτερων προκειμένου να επιτευχθεί μια αρμονική κοινωνία που προωθεί την κοινωνική ισότητα, και τον σεβασμό στη διαφορετικά. Θέματα όπως οι διακρίσεις, ο ρατσισμός, τα στερεότυπα και το bullying θα αναλυθούν σε βάθος και θα προσεγγιστούν μέσω της τέχνης και άλλων δραστηριοτήτων. Η κύρια γλώσσα εργασίας θα είναι τα Αγγλικά.

31 Μάιος 2022
31 Μαΐου, 2022 - 7 Ιουνίου, 2022

Ο οργανισμός “Change Your Life Now–CYLN” διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Έργο “Mental Health”, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα ERASMUS+ για τη Νεολαία στη Βασική Δράση 1. Πρόκειται για μια ανταλλαγή νέων η οποία θα λάβει χώρα στα Χανιά της Κρήτης από 31 Μαΐου έως 7 Ιουνίου με τη συμμετοχή νέων από την Ελλάδα, Ιταλία, Πορτογαλία, Λετονία, Ρουμανία και Πολωνία. Στο πλαίσιο αυτό, ο CYLN αναζητεί 7 νέους ή νέες, 18-28 ετών, στους οποίους θα δοθεί η ευκαιρία να ταξιδέψουν στα Χανιά της Κρήτης, από τις 31 Μαΐου έως 7 Ιουνίου 2022. Αυτή η ανταλλαγή νέων έχει στο επίκεντρο τους νέους που έχουν επηρεαστεί ψυχικά από την πανδημία και στοχεύει στην ευαισθητοποίηση σχετικά με θέματα ψυχικής υγείας. Κατά τις ημέρες της Ανταλλαγής, οι συμμετέχοντες θα συνεργαστούν για τη διερεύνηση του αντίκτυπου της πανδημίας στην ψυχολογία των νέων και θα αναλύσουν την διασύνδεση μεταξύ της ψυχικής υγείας των ανθρώπων και της συνολικής ευημερίας μιας κοινότητας. Η κύρια γλώσσα εργασίας θα είναι τα Αγγλικά. Όλα τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής για όλες τις ημέρες καλύπτονται από τον οργανισμό, ενώ οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποίηση συμμετοχής στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Youthpass.