Loading Events

Ευρωπαϊκό Έργο “Break the chains of Stigmatization”, στα Χανιά, 17 – 24 Μαΐου 2022

17 Μάι - 24 Μάι

Ο οργανισμός “Change Your Life NowCYLN” διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Έργο “Break the chains of Stigmatization”, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα ERASMUS+ για τη Νεολαία στη Βασική Δράση 1. Πρόκειται για μια ανταλλαγή νέων η οποία θα λάβει χώρα στα Χανιά της Κρήτης από 17 έως 24 Μαΐου με τη συμμετοχή νέων από την Ελλάδα, Ιταλία, Πολωνία, Λιθουανία, Πορτογαλία και Ρουμανία. Στο πλαίσιο αυτό, ο CYLN αναζητεί 7 νέους ή νέες, 18-28 ετών, στους οποίους θα δοθεί η ευκαιρία να ταξιδέψουν στα Χανιά της Κρήτης, από 17 έως 24 Μαΐου 2022. Οι στόχοι του έργου Break the chains of Stigmatization”,  είναι να υποστηρίξει νέους ανθρώπους:

  • στην αντιμετώπιση περιπτώσεων στιγματισμού και διαχείριση ομάδων στιγματισμένων νέων ανθρώπων στις κοινότητές τους
  • στην καταπολέμηση του αποκλεισμού και των διακρίσεων σε νέους που έχουν βιώσει κακοποίηση (αλκοόλ, ναρκωτικά κ.λπ.) ή ανήκουν στην LGBTQI κοινότητα
  • στο να βοηθήσουν τις τοπικές τους κοινότητες να μετριάσουν μεροληπτικές συμπεριφορές
  • στο να ευαισθητοποιήσουν κοινωνικές ομάδες σε θέματα αποδοχής της διαφορετικότητας

Η κύρια γλώσσα εργασίας θα είναι τα Αγγλικά. Όλα τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής για όλες τις ημέρες καλύπτονται από τον οργανισμό, ενώ οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποίηση συμμετοχής στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Youthpass.

Share This Event

  • This event has passed.

Details

Start:
17 Μαΐου, 2022-8:00 πμ
End:
24 Μαΐου, 2022-5:00 μμ

Venue

Camping Χανιά
Χανιά Κρήτη, Ελλάδα + Google Map
Phone
6973684535
View Venue Website

Organizers

CHANGE YOUR LIFE NOW
ERASMUS+