‘’Η οικογένεια που δεν γνωρίζω: Η αναδοχή και η υιοθεσία το 2021″,01/06/2021, Πειραιάς, σε συνεργασία με την  Ε.Π.Α.Π.

 

«Η Διαμεσολάβηση, ως τρόπος επίλυσης συγκρούσεων στην καθημερινότητά μας», « Εναλλακτικοί τρόποι επίλυσης συγκρούσεων στην Σχολική Κοινότητα» Παρουσίαση του εγχειριδίου: «Άλλαξε το Σχολείο Σου Τώρα’’ , 01/10/2019,  σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΑΛΦΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ.

 

«Ημερίδα Σχολικής Διαμεσολάβησης, «Άλλαξε το Σχολείο Σου Τώρα. Γονείς και εκπαιδευτικοί εν δράσει», 10/05/2019, σε συνεργασία με το Mediterranean College– Αθήνα

«Η οικογένεια και το σχολείο ως γέφυρα φροντίδας για το παιδί», « Η διαμεσολάβηση ως εναλλακτικός τρόπος επίλυσης διαφορών σε ανηλίκους και ενηλίκους», 27/02/2019, Πολιτιστικός Χώρος «Μάνος Λοϊζος» σε συνεργασία με το Ιατρείο Εφηβικής Ιατρικής του Γ.Π.Ν. Τζανείου

Ενημέρωση για τη Σχολική Διαμεσολάβηση και τους Εναλλακτικούς Τρόπους Επίλυσης Συγκρούσεων στο Σύλλογο Γονέων του 8ου Γυμνασίου Κορυδαλλού.

Ενημέρωση για το πρόγραμμα “Άλλαξε το Σχολείο Σου Τώρα” στο Σύλλογο Γονέων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς, Θεσσαλονίκης.

Βιωματικό εργαστήριο σε εκπαιδευτικούς με θέμα: “Άλλαξε το Σχολείο Σου Τώρα – Γονείς και εκπαιδευτικοί εν δράσει” σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Έρευνας και Κατάρτισης Ευρωπαϊκών Θεμάτων, όπου συμμετείχαν εκπαιδευτικοί και γονείς από διάφορες περιοχές της Αττικής.

Ενημέρωση σε Συλλόγους Γονέων για το πρόγραμμα “Αντίο Θυμέ” και “Άλλαξε το Σχολείο Σου τώρα” στο Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη.